Thursday, December 15, 2011

Fajah Lourens @ Nederlandse Actrices Fajah Hanna Nicole Lourens (Amsterdam, 3 juli 1981) is een Nederlandse actrice.

Fajah Lourens werd vooral bekend door de rol van Yasmin Fuentes in Goede tijden, slechte tijden, die ze drie seizoenen vertolkte. Verder heeft ze gastrollen gespeeld in Costa, Kees & co en Shouf Shouf! de serie.

Op 24 maart 2007 eindigde Fajah Lourens als tiende bij het SBS 6-programma So You Wanna Be a Popstar. In de sing-off verloor ze van Nelleke van der Krogt. Ook speelde ze een rol in de videoclip van het nummer Zet Um Op (Baby) van de Nederlandse rapper Kempi. Hierin speelde ze een tienermoeder.

Fajah Lourens nam deel aan een pokertelevisieshow bij Veronica. Haar deelname aan het derde seizoen van 71° Noord in 2008 werd vroegtijdig stopgezet na het overlijden van presentator Ernst-Paul Hasselbach en productieassistente Leentje Custers bij de opnamen in Noorwegen.

Ze heeft ook enkele tv-programma's gepresenteerd en is bezig met het opnemen van haar eerste cd.
 
 Fajah Lourens heeft spijt van borstvergroting

Enkele jaren geleden liet Fajah Lourens (28) haar borsten vergroten. Maar daar heeft de actrice nu behoorlijk spijt van. Zo vertelde zij in het weekblad Grazia: "Ik heb in het verleden mijn borsten laten vergroten en daarvan heb ik heel veel spijt. Je laat toch in een gezond lijf hakken."

Fajah Lourens kan niet meer begrijpen waarom zij deze cosmetische ingreep heeft laten doen. "Als ik dat toch eens wist... Misschien heb ik me laten beïnvloeden door het beeld in de media, door al die perfecte meisjes met grote borsten." De moeder van Fajah heeft in die tijd alles gedaan om haar dochter op andere gedachten te brengen, maar dat was tevergeefs.

Nu hoopt de Nederlandse actrice Fajah Lourens wel haar eigen dochter te kunnen overtuigen, mocht zij ooit op hetzelfde idee als haar moeder komen. "Want het betekent dat je jezelf niet accepteert zoals je bent. Dan mankeert er toch iets aan je zelfbeeld."
  
Fajah Lourens is door de luisteraars van Radio 538 verkozen tot meest sexy moeder van 2010. Fajah is in haar nopjes: "Ik ben een uitgerangeerde soapster, dus ik hoop dat dit een nieuwe impuls is voor mijn carrière!"

Zondag was het Moederdag en dat vonden Radio 538 DJ Dennis Ruyeren en sidekick Jelte van der Goot van de Middagshow reden om weer op zoek te gaan naar de aller-lekkerste 'MILF’ onder de BN’ers; met de ‘538 MILF Verkiezing 2010’

De top vijf heetste moeders zijn:

1. Fajah Lourens

2. Chantal Janzen

3. Miljuschka Witzenhausen

4. Renate Verbaan

5. Sylvie van der Vaart

Rondborstige Dutch babe Fajah Lourens was behoorlijk verrast door haar nieuwe titel. "Wow, dit betekent écht iets voor me! Ik ben gewoon de meest sexy mama van Nederland!"

De Nederlandse actrice Fajah Lourens (28) is door de luisteraars van Radio 538 uitgeroepen tot meest sexy moeder van 2010.

Met Moederdag in aantocht vond de Nederlandse radiozender dat het moment rijp was om op zoek te gaan naar de knapste moeder van bekend Nederland.

De luisteraars kozen voor Fajah Lourens (28), vooral bekend voor haar de rol van Yasmin Fuentes in 'Goede tijden, slechte tijden'.

De actrice kon haar geluk niet op met de titel. "Dit betekent echt veel voor mij. Ik ben gewoon de meest sexy mama van Nederland", riep ze uit. "Ik hoop dat dit mijn carrière een nieuwe impuls geeft."

Fajah Lourens liet dus de musicalster Chantal Janzen, de presentatrices Miljuschka Witzenhausen en Renate Verbaan en voetbalvrouw/model Sylvie van der Vaart achter zich.

Gemma Glitter Gezondheidsgala is een kinderprogramma dat wordt uitgezonden door de AVRO.

Gemma Glitter Gezondheidsgala is een programma over gezondheid vóór en dóór gezonde en minder gezonde kinderen.

Onderwerpen als sport, beweging, voeding, puberteit en seksualiteit worden met een enorme dosis humor behandeld. Het uitgangspunt van het programma is echter wel het verschaffen van informatie waar kinderen wat aan hebben.

Het wordt gepresenteerd door Gemma Glitter. Zij wordt gespeeld door Juliëtte de Wijn.

Gemma Glitter loopt altijd in roze kleding, heeft roze nagels en draagt gouden of roze sieraden. Ook heeft ze standaard een kleine witte knuffelhond aan een roze riempje bij zich.

Een vast onderdeel van het programma is de Roltraprentest. Het is aan een bekende Nederlander, zoals Fajah Lourens hier met harde tepels die door haar shirt priemen, om een roltrap zo vaak mogelijk op en neer te rennen. De roltrap staat in het winkelcentrum Magna Plaza.

Actrice Fajah Lourens is donderdag verkozen tot meest sexy moeder van 2010. Luisteraars van Radio 538 konden hun stem uitbrengen op de heetste dames met kinderen.

Chantal Janzen, de winnares van vorig jaar, eindigde op de tweede plek. Lourens hoopt ook nog dat haar verkiezing tot heetste moeder een impuls is voor haar in het slop geraakte carrière.

"Ik ben een uitgerangeerde soapster, dus ik hoop dat dit een nieuwe impuls is", grapte de 28-jarige actrice. "Dit betekent écht iets voor me! Ik ben gewoon de meest sexy mama van Nederland!"

De kersverse moeder Katja Schuurman maakte ook kans op de titel Hotste Milf van 2010. De verkiezing is een initiatief van Radio 538.

Katja Schuurman, bekend van o.a. de film Sextet waarin ze een lesbische naakt rol speelt met Dieuwertje Blok, heeft geduchte concurrentie van onder anderen Bridget Maasland, Sophie Hilbrand en Miljuschka Witzenhausen.

In het kader van Moederdag ging het radiostation op zoek naar de meest sexy moeder, ook wel aangeduid als Milf oftewel 'Mother I'd like to fuck', van bekend Nederland. Luisteraars konden hun voorkeur aangeven via internet.

Vorig jaar ging Chantal Janzen er voor het eerst met de titel 'Milf van het jaar' vandoor. Sylvie van der Vaart werd tweede, gevolgd door Renate Verbaan, Wendy van Dijk en Froukje de Both. Zij maakten dit jaar allemaal weer opnieuw kans op de onderscheiding.

Ze is pas krap een paar weken officieel moede, maar Katja Schuurman maakt dus nu al kans op de titel Hotste Milf van 2010.

In kader van aanstaande moederdag gaat Radio 538 op zoeken naar de meest sexy 'Mother I'd Like To Fuck'. Luistaars kunnen naast Katja ook hun stem uitbrengen op Bridget Maasland, Sophie Hilbrand en Miljuschka Witzenhausen.

In aanloop naar Moederdag gaat Radio 538 jaarlijks op zoek naar de lekkerste 'MILF' (Mother I'd Like to Fuck). Ook Katja Schuurman, die vorige maand beviel, was in de race. De actrice eindigde echter niet in de top vijf.

Die bestaat na Fajah Lourens en Chantal Janzen uit Miljuschka Witzenhausen, Renate Verbaan en Sylvie van der Vaart.

Fajah Lourens heeft spijt van borstvergroting

De Nederlandse actrice Fajah Lourens, bekend van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' en 'Costa', heeft spijt van de borstvergroting, naar verluid naar cupmaat DD, die ze een paar jaar terug liet uitvoeren. "Je laat toch in een gezond lijf hakken door je borsten te late vergroten."

Beïnvloed door media
Fajah Lourens snapt tegenwoordig niet helemaal waarom ze dat heeft laten doen, haar borsten vergroten, vertelt ze aan tijdschrift Grazia: "Als ik dat toch eens wist. Misschien heb ik me laten beïnvloeden door de beelden in de media, door al die perfecte meisjes met grote borsten."

Hopelijk doet dochter het niet
Fajahs moeder heeft uit alle macht geprobeerd om haar tegen te houden haar boezem groter te maken, maar dus zonder succes. Ze hoopt dan ook dat het haar wel lukt om haar dochtertje Irem (10) op andere gedachten te brengen als zij ooit hetzelfde idee krijgt om haar borsten te vergroten: "Want het betekent dat je jezelf niet accepteert zoals je bent. Dan mankeert er toch iets aan je zelfbeeld."

Style, het nieuwe lifestyle programma van RTL doet het goed op zaterdagmiddag bij RTL 5. De laatste aflevering van Style trok zaterdagmiddag 45.000. De herhaling bij RTL8 trok 12.000 kijkers.

Style wordt gemaakt door het bedrijf MC Televisie wat officieel nog niet bestaat bij de KvK. Het nieuwe tv-programma wordt geproduceerd door Albert Jan Struik. Hij heeft daarmee de overstap gemaakt van de lokale radio naar de landelijke televisie.

Style wordt gepresenteerd door presentatrices Vivian Ewbank, Fajah Lourens en Peggy Jane de Schepper. Ze brengen wekelijks het laatste nieuws op lifestyle gebied.

Vivian Ewbank brengt wekelijks een bezoek bij een bekende Nederlander om te kijken wat zij met 'lifestyle' hebben. Fajah Lourens zoekt in elke aflevering nieuwe schoenen en Peggy Jane de Schepper zoekt wekelijks nieuws trends en musthaves.

'Style', een nieuw lifestyle programma van MC Televisie, is sinds eind maart elke zaterdag te zien om 17.10 uur bij RTL5. RTL zendt een dag later tevens een herhaling uit bij RTL8 om 17.15 uur.

Naast tv-programma's voor RTL5 is Albert Jan Struik ook te zien op de regionale televisie in de regio Haaglanden op InfoThuis in BusinessPoint TV en op Regio TV Rotterdam op de kabel in de regio’s Rotterdam en Rijnmond. Daar presenteert hij ook dagelijks het programma Regio Magazine. Daarnaast is hij werkzaam voor SBS6, waar Teletrends elke zondag te zien is.

A.J. Struik was, voordat hij tv-programma's ging maken en produceren, werkzaam in de radiowereld. Bij de Bossche lokale omroep Boschtion was hij Interim-manager en bij de Olon was hij penningmeester en bestuurslid.0 comments:

Post a Comment